vězeň lásky

vězeň lásky

Anotace: i srdce může být za mříží........

Jsi pravdou v mém svědomí,
bodláčím v mé duši
co nevyslyší nikdy prosbu
v mém vědomí
Touhou co burácí na stěny všedních dnů
Uhýbám,
když svých snů se jen letmo dotýkám
Jsi lží co roztekla se v mých žilách
jak feťákovi před očima
mží se svět bez tíže
Dostal si mé srdce za mříže
Zpověď vězně u kříže
nepomůže,
maluji slunce na železná vrata
srdeční chlopně
Čekám,kdy mě zas kopne
Tvá lhostejnost
Jsi můj stálý host
v utrpení,
který nemá slitování
před vězněm
Jsi knězem
v mé zpovědi
Probudíš ve mně světlo a cit,
nebo mé srdce necháš shnít
Jsi pravdou i lží
přikrytou pod peřinou
jedinou mou vteřinu
rozhodnutí v mém životě
Klíčem z oceli
Propuštěním z mé cely
Autor laura3, 23.05.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí