Nevěra
Anotace: Jen mně to tak napadlo, ale nebojte, s mým osobním životem to nemá nic společného.
...
Ne! Dnes jako včera
vzplála vášeň, která
hoří v nás dvou!
Touží být svobodnou...
Ajajaj, přineste vodu!
Je horké léto...
Ajajaj, vysychá studna!
Zbyla jen pára
- nevěra...
Kam zmizela svatost
a její oddanost?!
Odpověď je snadná:
Touží být svobodná...
Slunce se ztrácí za mořem,
vytrhli jsme svazku kořen!
Žena má spí či tiše mlčí...
Můj muž se v práci mučí...
Ajajaj, přineste vodu!
Je horké léto...
Ajajaj, vysychá studna!
Zbyla jen pára
- nevěra...
...
/inspirace: melodie písně La Tortura (Shakira)/
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (2)
Komentujících (2)