Slíbils víc
Anotace: sice to není básnička,ale je to hezký :)
V tenhle čas mi vážně scházíš
a tak věřím že mi vrátíš
dlouhou noc a den...
Vždyť slíbils víc než můžeš dát
a bůh jen ví proč důvěru mou máš,
že vrátíš čas těch dnů...
Slíbils víc než můžeš dát
a já se bráním spánku bez tvých snů
než vrátíš,čas vrátíš nám...
Komentáře (0)