Nakreslím ti srdce
Anotace: Může být člověk šťastný i bez lásky?
Z lásky
ti nakreslím srdce.
Z lásky
je člověk nevíce zdrcen.
S láskou
člověk cítí se líp.
S láskou
nemůže šťastný být.
K lásce
přistupuj s radostí.
Láska
dere se do kostí.
V lásce
hledej odpověď.
Pro lásku
nestráce hlavu teď.
O lásku
bojuj nejvíce.
Bez lásky
za svitu měsíce
nemůžeš být.
Vždyť láska je nit.
Když se přetrhne
dá se navázat,
ale uzel navždy zůstane.
Komentáře (1)
Komentujících (1)