V sametu

V sametu

Anotace: jak zabít lásku? Totální ignorací

V sametu zahalená
lidmi zahanbená,
přišla mezi nás.
Tiše kráčí
je až k pláči,
jak se snaží zas
a zas vecpat mezi nás.
V síti polapená
ve tmě utopená
křičí zas.
"Chce mě tu někdo?"
Ticho.
Jenom to husté ticho
rozplývá se
a nenechá nadechnout.
Neche už nikoho vyslechnout.
Má rudé oči,
rudá okna do duše.
Slaná cesta k ústům
ti prozradí,
její úsměv je jenom retuše.
Nikdo to nepoznal...
Teď tu leží mrtvá.
Mrtvá a bez duše.
Autor Maddean, 23.05.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Poslyš, to je moc pěkný!
:-)

30.05.2007 15:35:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel