Líbej mě!
Anotace: Pokus o romantiku:)
Proč mě líbáš na má ústa?
A proč ne?
Tma je hustá
a noc pustá
... líbej mě!...
Sami v parku
za halíř z dárku
... nezkrotně...
Jen naše těla,
co lásku chtěla.
Buď pro mě
A proč ne?
Komentáře (4)
Komentujících (4)