Anotace: myslím na to jaké to je a těším se až se to zase stane
A dnes "Půlnoční tanec" no vidíš..každý mráček odpluje..a bude zase sluníčko..říkávala babička..a měla pravdu. Po mráčku třeba zůstane stín v duši..ale paprsky sluníčka umí krásně hladit i po stínech bolestech a jizvičkách.
10.06.2007 23:09:00 | Nút