v temné lese...

v temné lese...

Anotace: ...dívenka svoje srdce v košíčku nese

vyprávím ,vyprávím pohádku...
o tajemném lese,
o čase co tam umí jít i pozpátku,
o holčičce co se jí košíček v rukou třese.

o očích co plápolají za kmeny stromů,
o temných zákoutí,
o volání v duši,vrať se dítě domů !
o té co vešla,ale ven se už nevrátí.

vyprávím, vyprávím pohádku...
o cestičce kamenné,
o vlkovi co nasadí citu oprátku,
o dívenčině duši bezedné.

o srdci na dně košíčku,
o hladovém pohledu,
o lásce,snad je jí někde trošičku,
o konci ,o tom ne, ten já nesvedu...
Autor slečna Jůlie, 24.05.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel