Ty a já
Anotace: moje první povedená... :-)
Podej mi ruku a pojď se mnou dál,
kdo by o život bez lásky stál,
dřív se mi život nudný zdál,
dokud jsem nepoznala tebe.
Bez tebe už nedokážu žít,
nechci o lásce jenom snít,
večerní ulicí s tebou jít,
dívat se na hvězd plné nebe.
Nechci od tebe žádnou lež,
a jestli ano-tak si běž,
vylezu pak na nejvyšší věž,
nechceš-li mě,vzdám se tedy sebe.
Komentáře (0)