Ničitelka štěstí
Anotace: Bolest, co pořád přetrvává a nejde se jí zbavit...
Sedím tu a přemýšlím o nespravedlnosti světa,
o tom, jak někdo může bát taková sketa -
nejdříve za kamarádku se vydávat,
a potom bolestné rány rozdávat.
Vím, že to celé není moje vina,
tak proč je mi v nitru taková zima??
Vždycky jsem tě chtěla milovat
a nikdy našeho vztahu litovat.
Jenže ona můj krásný sen rozbila,
tvou „věčnou“ lásku ke mně zabila.
Takže co teď sama dělat mám?
Vždyť víš, jak nerada v noci sama usínám.
Komentáře (2)
Komentujících (2)