Souhlas s Liz. Je to plný citu, což je dobře, ale nějak mě to neobohatilo...(což je vlastně můj problem, že? :)
24.05.2007 20:48:00 | Slovánek
co bych řekla...neni tam žádný zajímavý obrat...taková říkanka bez hluboké myšlenky a originálního nápadu...
...asi tak...nepopudí ani nenadchne...
..počkej si až ti zas něco sedne víc;)
24.05.2007 20:19:00 | Lizzzie