Anotace: Moje první publikovaná básnička. Vzniklo to úplně spontánně během cvičení z Fyziky :-) Cela básnička je imaginární a jakákoliv podobnost a existujícími osobami je čistě náhodná. Opravdu.
Říkán se že prý spontání díla,jsou jedny z nejlepších,u tebe myslím že to fakt platí :)
28.06.2007 21:39:00 | PoeziGirl
Díky moc za uvítáni, podporu a vůbec vřelí přístup. Pro příště se pokusím vyvarovat pravopisných chyb, ale nic neslibuju. Brzy bych rád uveřejnil i nečo ze své prózy, ale ještě to musí projít generálkou :-)
29.05.2007 18:28:00 | Svět je krásný
:-) taky mám ráda,když se navrací ti roztomilí stěhováčci.. jinak první verš - vzlétli
26.05.2007 13:29:00 | Rádoby zoufalá