Někdy je těžké
rozum nechat stranou,
stejně tak těžké
najít cestu pravou...
Někdy je třeba
zvážit, co chci minout...
a jako chleba
nechat chvíli kynout...
Kéž bychom měli rádce... či ho máme?
Vnímáme ten Grál? Posloucháme krále?
:o))
Nádherná...
25.05.2007 18:08:00 | Cecilka