Anotace: Víš Danieli,chybíš mi.Ať udělám cokoliv,vždycky si musím vzpomenout na Tebe.Každá věc,písnička mi Tě připomíná.Každé odpoledne,co mořím kytaru.Škoda,že vím,že už mi Tě nic nevrátí,ani mé večerní slzy,ani tahle báseň.Jsi navždy pryč a já sama...
vim jaky to je... vsichni tvrdi, ze on za to nestal, ze si najdes jinyho, lepsiho... tezko tomu ale clovek uveri, kdyz ON byl ten "vysnenej ideal"
krasna basnicka =)
26.05.2007 13:02:00 | qpal
VĚŘ že slunce zase jednou vyjde akaždý déšť přináší úlevu vyprahlé zemi...pro tebe je určitě přichystaný někdo lepší i když se ti teď v to nechce doufat...hodně štěstí!
25.05.2007 22:47:00 | galadriela
mamina:snadno se řekne...těžko udělá...jako by si vzal mou jednu ruku sebou..a ja ted byla nemožná...musim jen čekat dokuď si nezvyknu..dlouhá doba
25.05.2007 22:10:00 | Gabriel - Sinóda