Srdce v kýblu
Tak zas vylejvám svý srdce
do kýblu plnýho sraček
City jsou slabost?
Ano, jsou.
A já trpím slabostí
a pak
svíjím se v bolesti
vždycky..
jak jinak..
svíjím
na roštu pošlých cévních svazků
Kdo vymyslel city?
Lásku? Bolest? Nenávist?
A proč?
Nenávidím to..
Proč já?
Zrovna já..
Kanál, stoka, bordel z ulic..
to je to, co opěvujete
to, pro co tvrdíte, že žijete
a já to tolik nenávidím..
Proč to tak bolí?
Těžko říct,
stejně s tím nic neudělám..
Můžu jen plakat
nebo se tomu smát
ale stejně
budu i já
milovat..
Komentáře (1)
Komentujících (1)