Ztráty
Ztratila jsem vše,co jsem měla,
Ztratila jsem vše,aniž bych chtěla,
Ztratila jsem přátele,všude zbyla jen mrtvá těla,
Ztratila jsem tebe-svou půdu pod nohama.
Ztratila se světla na konci tunelů,
Ztratila se pomoc od strážných andělů,
Ztratila se země,jenž podlehla plamenům,
Ztratila se i rodina má.
Ztrácím tvou lásku,ztrácím tvou víru,
Ztrácím rozum,ztrácím sílu,
Nedokážu napsat vzkaz na kus papíru,
Nedokážu pohnout rukama.
Komentáře (1)
Komentujících (1)