Mít nebo být
Anotace: ne všechno je láska
Při touze k radosti nevidíš
prožitku umění
potom srdci zavidíš
Mít radost umění skrytá
zda mít či být
toť otázku skýtá
O krásné chvíle člověk ochuzen bývá
zavírá oči, chce jen snít
ulita zakrytá
Na svět skrz prsty se dívá
a nejkrásnější věci nevidí
tak už to bývá
Komentáře (3)
Komentujících (3)