Májové snění
Anotace: co chtěl by to není
Co s květnem měsícem lásky?
V čase pěkném bez nadsázky
všechno kvete něco voní
a i on zas básní o ní
přece o své milované
trávit s ní chce každou chvilku
a už sní že se to stane
že jí sáhne pod košilku
při líbání pod jabloní
pod rozkvetlým stromem krásným
stejně letos jako vloni
však jen ve snu jenom v básni
Komentáře (2)
Komentujících (2)