Přesně tak.. já jich prožila víc než dost.. ale teĎ mám pocit že sem poprvý v životě opravdu šťastná... ale stejně furt podvědomě čekám nějakej další kopanec osudu..
27.05.2007 22:14:00 | simiii
No jo, taky jsem si pár takových probdělých a uslzených nocí prožila..ale kdo ne, že.
26.05.2007 20:55:00 | Veru