Ty ploché nožky mne dostaly!A ty další krásné metafórky...Mimochodem,nejsi náhodou z Brna či blízkého okolí?Jednak pro to mluví ten váš malý sraz tamtéž /4+1/ a pak:"Na břehu řeky Svratky kvete rozrazil"...(Pouštěli jsme si to ve škole v recitaci samotného autora a já se to pak naučil i s tím jeho ráčkováním!)I když ten jistě kvete též jinde,stejně jako Svratka protéká i jinými místy...Ale roboti mi říkají ZKP (zavři kušnu poeto!),takže už jen dám 100 ačok i skažu :Krasívoje!
27.05.2007 19:36:00 | Kozoroh 1
líbí se mi,jak je to nasekaný na ty krátký sloky,působí to tak jako promlouvavě.. dokážeš tim spojovat i věci,který spolu míň souvisejí.
27.05.2007 10:06:00 | animovaný medvídek Pů
Jsi prostě hvězda... ;)... Působí na mě jako ten vzduch, který se po tom dusnu v bouřce nádherně vyčistí... ;)
26.05.2007 21:12:00 | prostějanek