Anotace: ***
tak to potom jo.. kdyby to byla pravda, tak toho cloveka bych skutecne obdivovala... takhle se obetovat chce mnohdy vic odvahy, nez zustat na tomhle zkazenym svete... ten prvni krok k tomu je nejtezsi...
26.05.2007 21:13:00 | qpal
je to pravda? skutecne se pro lasku az tahle objetoval?... jinak krasna basnicka...
26.05.2007 21:03:00 | qpal