Bez lásky
Anotace: Se žije líp-alespň někdy
Bez lásky
Bez lásky žij,
zapletený do pavučin úzkosti,
s můrou na víčkách sleduj svět,
se střepy zabodanými v zápěstí
a tiše usínej v temnotě prokletých
Protože láska..
nestojí za to..
Komentáře (2)
Komentujících (2)