Dopis
Anotace: ...prosím,pište komentáře
Každý den,každou noc
v srdci tě nosím.
Nic neříkám,brečím a ptám se proč,
proč láskou se dusím?!
Nemám jí moc,
však nechci jí víc!
Mám radši černou noc,
ta přec vždy rozjasní můj líc.
Jsem jak nevinná dívka v bílých šatech,
létajíc na obloze s mraky
Však v srdci mám chaotický zmatek,
Nejsem odvážná,jak princ bojujíc s draky.
Končí obrácená pohádka,
příběh který vyprávím.
Loď které zmizela posádka
potápí se a ja naň se zatratím...
Komentáře (3)
Komentujících (3)