vůně
Anotace: ..tak dobře známá...
Chybí mi znova
to teplo v tvém hlase
laskavá slova
balená do něhy,
na sklonku chladných
dní
kdy skřehlá byla
nejen naše těla,
těšili jsme se
z každičkého střípku
prochladlé ruce
s touhou sály teplo
z dlaní mých,
a s důvěrou se
zahleděly na mě ,
dva kvítky pomněnkové,
schází mi znova
Tvé doteky
kdy na voňavé louce
jakoby se rozlétli dva motýli,
jemně hladili se
barevnými křídly,
a sáli nektaru si
z blizen svých,
bolí to znova
a i když louku ženci
prošli tam a zpět,
tak přesto vyrostou zas
květy nové,
s vůní,
jež mé nitro dobře zná...
Komentáře (2)
Komentujících (2)