Anotace: Přesně ¨v takové situaci nyní jsem...pokud dokážete poradit budu moc ráda:-)
Líbí se mi to téma, ale to zpracování mi nějak nesedí..asi nejsem ta co by mohla kritizovat, takže nic vytknout nemůžu:-)...ale jinak je to docela hezký, takže 80%...
31.07.2007 18:15:00 | embryo v hlave
joj..tak chtělo by to trochu oživit...taková ta origoš spojení a tak...potom taky to tolik nekonstruovat...aby to nebylo až tak klišé;)...no ale jinak myslím, celkem fajn začátek(básnický;)...ještě 40% a máš stovečku;)...takže motivace...piš dál:)
27.05.2007 20:12:00 | Lizzzie
no nevím rým o ničem ,pointu to nemá... nevím,já bychji radši ani nezveřejňoval,skus to jinak... chce to nápad ... ne jen si tady vyblít srdce a ještě k tomu nezajímavě... nezlob se ..ale to je můj pocit z tvé básně ...
27.05.2007 19:45:00 | Chonglee
Já bych spíš zavzpomínala na to jak jste se rozešli...jestli v pohodě a byli jste víceméně kámoši tak jdi do toho po hlavě:-)
27.05.2007 18:32:00 | Lucyane
No já nevím...co dát mu ještě jednu, poslední šanci...:)
27.05.2007 18:03:00 | už ne pernikova princezna