Psaní se z části naučiti dát,
ale milovat ne, nesmíme se vzdát.
Buď to v nás je a nebo není,
pozná se hned při zrození.
Nestačí doufat,
člověk nesmí zoufat.
Musí dělat moc a moc,
aby nepohltila ho zlá moc.
01.06.2007 09:39:00 | vapiti