Rebelové
Anotace: Tak jsem se dodívala na Rebely a nějak mě to inspirovalo nebo co..:D
Samota - tichá,
jedna zeď
a druhá, třetí, čtvrtá...
Nad hlavou mříž,
přes slunce kříž...
Vězení lásky..
vězení z lásky..
v jejích rukou - šťastné oblázky
lesknou se na dlani
kdekdo se mu klaní,
on však potají
doufá...zoufá...
z lásky,
ze strachu,
z výčitek...
Proč zůstal?
Proč za ní chodil?
Proč jí miloval?
proč jí všechno sliboval?
Co asi dělá?
Kde asi je?
A ví, že jí stále miluje?
Přece KAŽDEJ někdy chybuje...
Komentáře (3)
Komentujících (3)