Kolovrátek
Kolovrátek spřádá
jemnou koudel citů,
láska, nitka zlatá,
naplňuje cívku.
Z té nitky lidské duše
utkají zvláštní šat,
emocí víc než nůše.
Může se oblékat
každý, kdo o to stojí,
každý, kdo zájem má
se v lásce světem projít.
Zásoba bezedná... :o)
Komentáře (0)