Polibek
Anotace: Věnováno mé tajné lásce.
Miluji Tě už tolik let
a ještě tolik času zbývá.
Nechat se Tebou provonět,
je sen, co často se mi snívá.
V paprscích slunce pohlcený
Tvůj obličej září.
Jsi mému srdci velmi cenný.
Tvůj dotek na mé tváři,
zůstává ve mě vrytý,
polibek tajně skrytý.
Přečteno 485x
Tipy 1
Poslední tipující: denebrin
Komentáře (5)
Komentujících (5)