Scházíš mi.....
Strašně mi scházíš!
Očima bloudím v davu
a přeji si tě zahlédnout.
Vím,že je to nemožné,
ale baví mě tahle hra na naději.
Říkal jsi mi nevěř,
a já, jsem mepoučitelná.
Alespoň jednou
zašeptat tvé jméno.
Alespoň jednou
pohladit tvou tvář.
A tak píšu tyto řádky
a doufám,že je budeš číst.
Komentáře (2)
Komentujících (2)