Skvělá nálada!!!
Anotace: Tohle jsem napsala, když mě vážně nic netrápilo a byla jsem úplně šťastná... i když to jsem SKORO pořád!
Malá láska štěstí spílá,
venku běhá mořská víla.
Já se těším, já se směju,
z lásky já i čistě pěju.
Kdo mi řekne,
až srdce křepne?
Velká láska touhu budí,
na louce ji včela prudí.
Nikomu to nevadí,
lásku to jen navnadí!
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Martíneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)