Jak jsem si tak pročítal některá Tvá díla, musím říci, že tato mě ze tvé milostné poezie nejvíce zaujala. Je vidět, jak se vztah k jisté ženě v Tvém díle vyvíjí. To se mi líbí. I když vlastně nemusíš psát o jediné, co já vím :) Tvá poezie se mi líbí, i když někdy mi přijde, že je to spíš automatický text nakládaný do jednotlivých řádků. Nicméně oslovuje...
03.05.2008 03:52:00 | Ctěný pán