Nesmis do srdce pustit zlobu, bran se laskou a mysli na to krasne co bylo... hodne stesti.
13.09.2007 08:50:00 | carodejka
Taky bych se chtěla přesvědčit, že se mě to netýká... bohužel týká... a nepomůžou ani žádný slova, kterýma bych to chtěla všechno odehnat pryč... prostě nepomůžou...
28.05.2007 21:47:00 | qpal
Zábavné. Nemyslím tu básničku, myslím své pocity. Jak moc se snažím přesvědčit, že se mě to netýká. Naštěstí se mi to daří. V téhle chvíli jsem přesvědčena, že porazím smrt a nedokážu cítit jakékoliv pocity. Asi jen pro tuto chvíli...
Vychvalovat tvé umění by se dalo do konce světa, z toho vyplývá, že skládám nespočetně poklon a musím si přiznat, že jsem pouze obyčejný smrtelník.
Navždy Tvá Durcenwe
P.s: Jsem potěšena, že si tak kladně ohodnotil mé básně, neumím je psát, to ty jsi pan Básník.
28.05.2007 21:21:00 | Durcenwe
Co takhle to zkusit na tu lásku jinak?
Ale já mám co mluvit:-) Nejraději bych ji zamordovala:)
28.05.2007 15:04:00 | Rádoby zoufalá