Nechci Tě víc
Nechci nebe,
nechci zemi,
po lásce však smutno je mi.
Nechci plakat,
nechci smát se,
srdce volá: "Vrať se!"
Nechci nenávidět,
nechci milovat,
srdíčka si malovat.
Nechci Tebe,
nechci nic,
život mi dá jednou víc...
(než-li hajzla jako tebe)
Komentáře (5)
Komentujících (5)