Sa mosel poleket když to četl, co šecko chceš stihnút. Ale vlastně pravda, nekdy je třeba ženy indy mamky.
30.05.2007 09:17:00 | stryc
Každý si vlečeme jako trestaneckou kouli ... svůj závěs z minulosti ..
a i když si ji dáme do batohu na záda a ponese se nám snadněji ....
.... bude pořád stejně těžká ... a možná čím dál těžší ...
.... protože je na doživotí ...
28.05.2007 17:07:00 | HarryHH
... to tam být nemělo ... ale dík ... Marcel ...
... teda nedřív jo ... s jiným veršem ...
... tak jsem po překopla s chybou :-) ... trdlo
28.05.2007 15:41:00 | Marcella
Marci, myslím, že v tomto případě jsi měla použít měkké i ...hladovím... pokud to není pro hladové, ale hladovíš ty :-) zdravím :-)
28.05.2007 15:37:00 | no