Poslední večeře
Anotace: ....Naposledy...
Dvě sklenky s vínem tančící v plamenech svíček
vrhají své rudé stíny na pannenskou běl ubrusu
......Snad ještě příjdeš
Hodiny neúprosně měří čas,co měli jsme být spolu
jen prázdná,tak opuštěná židle u mého stolu
to memento naší lásky
......Snad ještě doufá
Venku už svítá,slunce pije víno co mělo být Tvé
a rudým písmem píše vzkaz
......Možná jindy
Pozvedám svojí skleničku a připíjím všem láskám
této noci.
Střepy tančí po kdysi tak bílém ubruse
a víno,jak krev srdce zasaženého šípem
se vpíjí do koberce v jedinné větě
......Už nikdy
Komentáře (0)