čteš mi myšlenka holka x) .. dík, že jsi mi to trošinku více ujasnila :) .. taková slova ve mě vří už rok, jenom jsem je neuměla poskládat, udělala jsi to za mě. Děkuju :)
29.05.2007 17:35:00 | sicina
přesně moje pocity...:)snad sem to už taky pochopila...
28.05.2007 19:52:00 | už ne pernikova princezna