Slunečný den
Anotace: Nebe bez mráčků a člověk chce, aby aspoň trochu sprchlo...
Deštníkem rozháním
své tajné naděje
a doufám jen,
že déšť je znovu zaleje.
Oni pak vykvetou
v nádherný květ
a já budu zas
milovat celičký svět.
Jenže příroda má
se mnou nějaký spor -
tak proč jen staví se mi
slunečný den na odpor?
Komentáře (1)
Komentujících (1)