Anotace: /Stejně na to nikdy nebudu mít sílu... opustit vše, i tu (posranou) v lidi víru/
Hezká.. žijeme ale přece jen jednou - nedovolme tedy chadné smrti, aby tak lacině získala naše rozpálená těla..
31.05.2007 12:28:00 | Kamili
Na tohle téma se dívám z té druhé strany... Toho, kdo opustil...
Vážně nemá smysl kašlat na život. Dyť život není pořád jenom svině... ;)
30.05.2007 22:14:00 | Blázen? =)
no a to jsem tě tak chválil...
hele,to je strašně jednoduchý- žít i psát depresívně- nebuď zhnilá a hleď se snažit o rozesmáté tváře...to je makačka!Musíme těm andělům nějak pomoct,jinak nemaj šanci to tady zmáknout;o)
28.05.2007 22:41:00 | STIMPRE