Po růžích na oblásku
Anotace: jednoduché, ale i tak možná složité...**-**
Po růžích na oblázku,
dívka na obrázku,
kráčí,
svoji košilku pláčem smáčí...
Na růžích na oblázku,
v zapomnění na lásku,
leží,
a její prvý s touhou nemoc léčí...
Na prvých růžích,
tak jedinkrát rudých,
pláče,
na obzoru její prvý pryč kráčí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)