Anotace: Ach, jak dlouho ještě?
Být ten,komu jsou určena
ta nekonečné touhy slova,
já rád bych,dívko vzdálená,
pročítal si je stále znova
a šeptal:"Ty musíš být má!"
Kéž se Tvá kůže sametová
už mého těla dotýká,
a ústa Tvoje karmínová
šeptají slova mámivá,
ruce mé po Tvém těle pádí,
a naše Láska bláznivá
se dle své chuti vydovádí...
03.07.2007 21:10:00 | Kozoroh 1
Ty jsi vlkodlak, Večernice? raději ti půjdu stranou,
abych od tebe nic nechyt...
06.06.2007 12:27:00 | jehlaspichlas