Odcházíš
Anotace: Chci tě, i když odcházíš...
Koukám na konec této věty,
koukám, jak mi mizíš mezi světy.
A všechna tvá zlá slova,
mě v duchu zraňují znova a znova.
Přehrávám si chvíle s tebou,
nejsem si jista sama sebou.
Chci zas aspoň na chvíli,
cítit tvá křídla motýlí.
Ty teď jdeš dál cestou svojí,
a já se tu sama bojím.
Je to asi mojí vinou,
že každý máme cestu jinou.
V tom jakobych slyšela z dálky 2slova,
slyším je poslouchám znova a znova.
Vítr volá slova skrytě,
2krásná slova: "Miluji tě!"
Komentáře (1)
Komentujících (1)