Kde jsi, lásko?
Anotace: Vím, co je láska. Ale nevím, kde tě mám hledat, lásko!
Láska je mořská hladina,
kde všechno končí i začíná.
Láska je oceán bez břehu,
kde srdce plave pro něhu.
Láska je voda na poušti,
láska, co všechno odpouští.
A když se jednou napiješ,
přes celý vesmír pro ní jdeš.
Tak jako když tonoucí pomoc hledá,
láska tvá spát ti v noci nedá.
Až on přijde k tobě, čekáš sama.
dočkáš se však jen chladného rána.
Říkal, že tě miluje,
teď však s jinou jinde je.
A z těch slibů lásky,
zbyly jen v kameře pásky.
Do očí se mi hrnou slzy,
kdy už to skončí? Doufám - brzy.
Už další noc tu sama ležím,
a čas mi tak rychle běží!
TIK - ŤAK ... TIK - ŤAK
Kam utekl si před mou mocí,
a kde přečkáváš zimní noci?
Zanechal si mi spousty ran
a odešel si bůhvíkam.
Vím, že se zpívá není nutno,
ale mě je po tobé vážně smutno.
Odešel se jednou ráno.
A proč? To mi není známo.
Nevrátil ses už zpátky pro mě
a já se bojím sama v domě.
V noci divný pocit mívám,
sama spím a sama snídám.
Když hvězda vyjde na nebe,
celou noc myslím na tebe.
S kterou pak asi právě spíš,
když už na mě nemyslíš?
Komentáře (4)
Komentujících (4)