Prstýnek
Anotace: s věcmi kolem nás se vážou vzpomínky...
Pořád čekám v ruce svírám prstýnek,
co kdysi jsi mi daroval,
vzpomínám v tvých očích zářil plamínek
tak proč mě nikdo nevaroval...
Že je to jen chvíle pomíjivá
a ten kluk, co se na mě dívá,
zlomí mi srdce a zklame mě
a já ztratím důvěru v sebe!!!
Komentáře (3)
Komentujících (3)