Vzpomínám
Když vzpomenu si na tebe
hrdlo se mi sevře.
Pak podívám se na nebe
a otevřou se dveře.
Ne nepřicházíš ke mě,
jsi jenom sen
tmavá hlína země
co nemůže být den.
Bolí mě srdíčko
ne nemám ho z kamene,
nebolí maličko
každou chvilku si vzpomene.
Už ti nedávám najevo
své city a bolesti,
miluješ někoho
o mě nemáš starosti.
Proč nejsem první
proč to tolik bolí?
proč mě v hlavě brní
proč mi za to stojí..?
Komentáře (0)