Ta tečka je zbytečná...občas jsou tahle slůvka ku prospěchu... a ty to máš celé takové přesvědčivé:-)
03.09.2007 14:03:00 | stupid genius
Ahoj Levandulko. Ne, ta první báseň o mě naštěstí není, to jsem měla akorád nějakou depresivní náladu...Zato tahle druhá je už hodně blízko...Ty pocity! Jsem ráda že se líbí!
31.05.2007 10:29:00 | saigonek
Sakra, to je situace! Já to takhle neřeším... Raději jsem to řešila rozvodem. A taky mi Tvá báseň připomíná pocity z té mé... Zasypaná touha.
Jenže moc nerozumím časové linii mezi první a druhou básní... tohle je nějaký rychlý zvrat... jsou to básně o Tobě? Nesouvisí jeho negace s nemocí?
Zvědavka Levandule :-)
31.05.2007 10:06:00 | Levandule