Snad příště
Anotace: Prostě jenom: "Snad příště"
Spálený srdce, oteklý oči,
všecko všecičko se točí.
Smutnej měsíc a zhaslý slunce
-přišli nám na svatbu-
I teď svědky jsou
(přichází s noblesou)
Když dáváš mi vale
(loučíš se neurvale)
***
Oživlý srdce, zářivý oči,
všecko všecičko se točí.
Veselej měsíc a svítivý slunce
-přišli nám na svatbu-
I teď svědky jsou
(přichází s noblesou)
Když říkám ti své ANO
(snad už mi bude přáno)
Komentáře (9)
Komentujících (7)