Anotace: Ne vždy znamená, že když se pro toho druhého vzdáte všeho co vám brání, tak že musíte být spolu.
Tahle báseň mě nutí k zamyšlení...Je hrozně moc silná a nádherná.
03.11.2007 20:11:00 | Princezna.Smutněnka
překrásné...tahle tvá básen mě úplně nadchla...jasně říká co cítíš a je to něco nádherného, to, jak jsi vyjádřil své pocity...ten děj...
Současně děkuju za moc krásný komentář... vážím si ho a věř mi že se nevzdávám... a ty se taky nevzdávej :-) nidky člověk neví co přijde, překvapí ho a rozveselí mu ten trpký život...
@}->->->-
30.05.2007 23:14:00 | Rockinpiru
Tak tomuhle už přestávám rozumět... v předchozí básni (vlastně v té následující, kterou jsem četla první) píšeš o své smrti, teď zas o její + zatracování boha... nějak se v tom přestávám orientovat, nevím, co je pravda... a já mám ráda v básních pravdu... takže nejsem schopna hodnotit...
30.05.2007 14:00:00 | Levandule