Anotace: líné dny nás dvou mě nutí k zamyšlení nad tím, jestli to mezi náma má ještě cenu.
Jasný jako facka!
Vztah potřebuje impulsy, velké investice z obou stran a oběti. Má-li vydržet a k něčemu být. Pokud to nefunguje a nejsou jiné závazky nemá cenu neperspektivní vztah držet.
A ty jsi ještě tak krááásně mladá ... :-)
31.05.2007 08:11:00 | La Suneteto