Proč mi to děláš?
Anotace: musí se lidi navzájem tak zraňovat než toho druhého opustí?
Nezvládám to,
je to na nic.
Nevzdávám to,
nejsi panic.
Neovládáš
slova něhy.
Neuvidíš
moje břehy.
Ztrácím se
ti v nedohlednu.
Vracím se
a v tváři blednu.
Zastavil ses
v půli cesty.
Stojíš tam sám
bez nevěsty.
Beze mě
jsi půlkou chleba
Bylo nám to
oboum třeba?
Komentáře (1)
Komentujících (1)